Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2019 10:41

Найдорожче розлучення світу: чи стане екс-дружина найбагатшою жінкою планети

Найдорожче розлучення світу: чи стане екс-дружина найбагатшою жінкою планети
Дружина засновника Amazon Маккензі Безос може стати найбагатшою жінкою у світі. Фото: з відкритих джерел

Світові ЗМІ активно обговорюють новину про раптове розлучення Джеффрі Безоса з дружиною. Засновник найбільшої торгової інтернет-компанії Amazon, найбагатша людина світу і його дружина Маккензі Безос вирішили розлучитися через 25 років спільного життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт відгуляли своє весілля у будинку за $8 млн

Як порахували журналісти порталу Bloomberg, у Маккензі Безос є шанси стати найбагатшою жінкою на Землі. Під час поділу майна Маккензі може претендувати на суму близько $69 млрд, яка тут же забезпечить їй першість в рейтингу найбагатших жінок на планеті.

Стан самого Безоса оцінюється зараз в $ 137 млрд. Окремі видання, у тому числі Forbes, стверджують, що Безос володіє $150 млрд.

Як саме буде регулюватися шлюборозлучний процес і на що претендує дружина бізнесмена, поки не повідомляється. Також невідомо, чи існує між подружжям якийсь договір, що регламентує цей процес. При цьому, зі слів самого Безоса, відомо, що колишнє подружжя залишилося в добрих стосунках і мають намір продовжити спілкування вже як батьки спільних дітей, друзі та навіть партнери в різних проектах.

Зараз Маккензі Безос очолює сімейний фонд Bystander Revolution, що спеціалізується на боротьбі з цькуванням у школах. Також вона пише книги.

Джефф і Маккензі Безос прожили у шлюбі майже 25 років. За час шлюбу у подружжя народилося 3 дітей. Всього ж пара виховувала 4 - рідних синів та одну прийомну доньку.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче розлучення світу: чи стане екс-дружина найбагатшою жінкою планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути