Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2019 14:42

Показали коханку найбагатшого чоловіка світу
6

Найбагатший чоловік у світі Джеффрі Безос мав таємну коханку. Учора він і його дружина Маккензі оголосили про розлучення після 25 років шлюбу.

Безос 8 місяців зустрічається з 49-річною американською телеведучою Лорен Санчес. Вони мали романтичну переписку, обмінювалися еротичними фотографіями. Також Безос оплачував відпочинок Лорен на екзотичних курортах і возив на відпочинок власним літаком вартістю $65 млн, пише National Enquirer.

Натомість видання Daily Mail, посилаючись на власне джерело, близьке до Безоса, пише, що роман Безоса і Санчес був віртуальним.

Лорен Санчес вела американські телепрограми Good Day LA та Extra. Вона пілот гелікоптера. Журнал People включав її до рейтингу "50 найкрасивіших". Вона також розлучається з чоловіком – голівудським агентом Патриком Вайтселлом. Вони були разом 13 років. У Санчес 3 дітей. Із Безосом вони познайомились кілька років тому, коли телеведуча робила репортаж про компанію Безоса Blue Origin. Під час зйомок виявилося, що подружжя Безос і Вайтселл-Санчес мешкають поряд у Сіетлі. Вони потоваришували.

 Лорен Санчес на вечірці Vanity Fair Oscar Party у 2012 році
Фото: aceshowbiz.com
Зліва направо: колишній чоловік Лорен, агент з талантів Патрик Вайтселл, Лорен Санчес та Джеффрі Безос у 2016 році
Лорен Санчес
Патрик Вайтселл та Лорен Санчес
Лорен Санчес

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розенко залишив дружину заради телеведучої

54-річний Джеффрі Безос вважається найбагатшою людиною світу. Його статки оцінюють у $137 млрд. Безос є директором компанії Amazon, вартість якої сягнула $797 млрд і є найдорожчою у світі. 9 січня подружжя Безос оголосило про розлучення. Пара заявила, що вони залишаться друзями.

Зараз ви читаєте новину «Показали коханку найбагатшого чоловіка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути