четвер, 22 листопада 2018 12:00

Розенко покинув дружину заради телеведучої

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розтанув від любові до телеведучої програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олени-Христини Лебідь. При цьому втратив за рік 30 кілограм.

Автор: UAportal
  Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко покинув дружину заради телеведучої програми "Аферисти в сітях"
Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко покинув дружину заради телеведучої програми "Аферисти в сітях"

Нова любов до міністра нагрянула абсолютно випадково. Познайомились у соцмережі Facebook. Буквально через пару тижнів телеведуча зрозуміла, що її тягне до політика, пише Політека.

"Через два тижні я зрозуміла, що в моїй душі наступила повна труба. Я не можу без нього вже ні хвилини. У мене постійно тяглися руки до телефону, але я, зціпивши зуби, себе стримувала. Я так себе стримувала, що у мене, по-моєму, аж око смикалось", - ділиться потаємними переживаннями кохана Павла Розенка. - Але насправді, нам навіть пройтися по торговому центру було непросто. Тому що у мене своя аудиторія, у нього - своя. І поки ми намагалися один до одного дотягнутися, щоб хоча б обійняв, мене роздирали діти, його роздирали тітки".

Олена-Христина не сприймає Павла як VIP-чиновника, а бачить в ньому лише героя її серця. Сам же Павло також виглядає задоволеним життям.

Павло Розенко заради нової пасії покинув дружину Оксану. Вона служила помічницею у нардепа Анатолія Гіршфельда. У шлюбі подружжя виховали двох дітей, які тепер студенти, пише ТСН.

"Давайте не будемо про цей процес, адже життя є життя", - попросив не зачіпати цю тему віце-прем'єр-міністр.

Екс-дружина віце-прем'єра в телефонному короткому коментарі зізналася, що до сих пір відчуває біль і не хоче давати ніяких коментарем, щодо вчинку Павла.

"Мені дуже боляче. Я коментар не даватиму. Вибачте", - говорить вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгуляла весілля донька одного з найбагатших людей світу

Українська письменниця, музикант і культурний аташе посольства України у Франції Ірена Карпа вийшла заміж за нащадка Віктора Гюго, французького аристократа Людовика-Кирила Требюше.

Весілля відіграли в Марі в оточенні найближчих людей. Як зазначила сама Ірена, вина на столі були французькі, а ось закушували гості українськими стравами.

Зараз ви читаєте новину «Розенко покинув дружину заради телеведучої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути