четвер, 15 жовтня 2020 14:50

Два пси загризли 12-річну дитину

Два пси загризли 12-річну дитину
Ілюстративне фото американського стафордширського-тер'єра / Wikipedia

У польському Перемишлі 2 американські стафордширські тер'єри загризли на смерть 12-річного хлопця. Місцева влада вирішила приспати собак, а власника заарештували.

Останні 2 тижні собаки перебували на огляді у ветеринарів у спеціальному притулку для тварин. Там видали висновок, що пси загрожують оточуючим. Місцева влада вирішила, що собак слід усипити, бо загрожують суспільству. Про це пише сайт польського телеканалу TVP.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річного хлопчика в день народження ледь не загризли домашні вівчарки

Наприкінці вересня собаки напали на 12-річного хлопця, який відвідував дім молодшого шкільного друга. Через кілька днів дитина померла у лікарні. Отримав глибокі рани шиї, грудної клітки та мав зламану руку.

Власника псів, 50-річного Маріуша С., тимчасово заарештували на 3 місяці. Зараз проходить обстеження в психіатричній клініці. Йому загрожує до 5 років тюрми за те, що не мав дозволу утримувати таких бойових собак.

У прикордонному з Україною місті збирали підписи і прихильники того, щоб приспати собак, і ті, хто хотів залишити їх у притулку.

Американський стафордширський тер'єр - дуже сильний собака, схильний до боїв. На думку спеціалістів, власник такого пса має володіти певними професійними знаннями, щоб контролювати собаку і не допускати агресію.

Зараз ви читаєте новину «Два пси загризли 12-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути