Нью-Йоркський ресторан The Ainsworth приготував крильця баффало, покриті 24 каратами золота.
До створення золотих крилець був причетний зірка американських реаліті-шоу бізнесмен Джонатан Чебан. Останнім часом він займається експерементами з їжею і взяв собі псевдонім Foodgōd. Чебан має репутацію друга сестер Кім і Хлої Кардаш'ян, повідомляє CNN.
На фото - Джонатан Чебан з позолоченими крильцями-буффало.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиво на об'їдках: розкрили секрети рецептури
Крила витримують 12 годин у спеціальному маринаді, покривають паніруванням, запікають, обсмажують у фритюрі. Потім покривають золотим пилом.
Порцію з 10 крилець можна купити за $45, з 20 за $90. До порції з 50 - пляшку шампанського марки Ace of Spades від американського репера Jay-Z можна купити за $1000. Це знижкова ціна.
"Ми хотіли створити щось недосяжне. Те, чого раніше ніколи ніхто не робив і не бачив, і не куштував", - говорить Брайан Мацца, президент компанії, яка володіє The Ainsworth.
За найдорожчу у світі страву доведеться заплатити понад $30 тис. Іноді делікатеси настільки рідкісні, що їх продають на аукціонах. Ікра білуги-альбіноса дуже рідкісна через загрозливе зменшення популяції цієї риби в акваторіях Чорного та Каспійського моря. Середня ціна за 1 кг становить $3 тис. Однак, на одному із аукціонів за 1 кг цього делікатесу заплатили $35 тис.
Коментарі