четвер, 03 грудня 2020 13:40

Чоловіка вагою 300 кг виносили краном

Чоловіка вагою 300 кг виносили краном
Ален Панаб'єр важить 300 кг / Newsflash

На півдні Франції довелося залучати кран і розбирати стіну будинку, щоб евакуювати в лікарню чоловіка вагою 300 кг.

Ален Панаб'єр страждає на ожиріння. Його витягли з будинку краном після того, як пролежав, не рухаючись, більше року. Про це пише британська газета The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципальна охорона ганялася за голим товстуном

53-річний Панаб'єр опинився в пастці на 2-му поверсі свого будинку в місті Перпіньяні на півдні Франції після того, як впав і зламав ногу в липні 2019-го. Чоловіка не можна було перемістити в лікарню сходами, бо не пролазив у двері кімнати.

Після падіння Алена годував і мив брат Жан-Клод. Міській владі вдалося евакуювати його до лікарні. До операції залучили понад 50 осіб - поліцейських, пожежників і медиків. Вікно будинку поруч із вулицею розібрали, щоб пацієнта можна було перемістити горизонтально на спеціальну платформу, підвішену до стотонного крана. Потім опустили на спеціальну машину швидкої допомоги і доставили в місцеву лікарню. Через певний час під наглядом медиків він зможе почати рухатися. Проте надто швидко це робити не можна, щоб не виник тромбоз, адже чоловік надто довго був нерухомий.

Перед початком евакуації в будівлі встановили додаткові металеві опори, а решту жителів попросили покинути домівки. З вузької похилої вулички прибрали ліхтарні стовпи. Пожежники боялися обвалу підлоги чи всієї будівлі. Рятувальну операцію тривалий час відкладали через пандемію.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вагою 300 кг виносили краном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути