вівторок, 26 січня 2021 13:28

Чоловік помер від надмірного оргазму під час сексу з повією

Чоловік помер від надмірного оргазму під час сексу з повією
Місто Фаломбе / Daily Star

В африканській країні Малаві чоловік раптово помер під час сексу з повією через надмірний оргазм.

Причину смерті 35-річного Чарльза Маджави визначили як "екстремальний оргазм" після того, як він помер під час відвідування проститутки в місті Фаломбе. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 3 беззаперечно корисні наслідки регулярного сексу

Покійний втратив свідомість під час сексу з жінкою в торговому районі міста і незабаром помер. Повія обговорила справу з колегами, перш ніж повідомити про смерть у поліцію.

Поліція і судмедексперт з Медичного центру Мігово оглянули тіло та підтвердили, що 35-річний Маджава помер від надмірного оргазму, що спричинив розрив кровоносних судин у головному мозку. Поліція заявила, що повія не відповідальна за смерть, ніяких звинувачень їй не пред'явлено.

Маджаву доставили в рідне село Матепве, де поховали. Трагічний інцидент став причиною для жартів у Малаві. Повідомлення в соцмережах про інцидент стали вірусними протягом кількох місяців. Багато хто цікавився, що саме могла робити повія, щоб домогтися такого вражаючого результату.

Тим часом, у ніч з 21 на 22 грудня, відзначили День оргазму. За статистикою 30-40% жінок або зовсім не відчувають оргазму або відчувають його рідко. Оргазм можна відчути під час занять спортом, медитації чи потужного емоційного перенавантаження. Він може статися уві сні. А регулярні оргазми знижують ризик розвитку раку простати.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік помер від надмірного оргазму під час сексу з повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути