четвер, 15 лютого 2018 11:31

Урядовцям заборонили секс із персоналом

Урядовцям заборонили секс із персоналом
В Австралії заборонять урядовцям сексуальні відносини зі своїм персоналом. Фото: Dp.vgorode.ua

Малкольм Тернбулл, прем'єр-міністр Австралії, заявив про готовність переглянути Кодекс поведінки міністрів і заборонити урядовцям, незважаючи на те, одружені вони чи ні, сексуальні відносини зі своїм персоналом.

Як повідомляє видання The Australian, він сказав: "Неприпустимо, аби міністр мав сексуальні стосунки з тими, хто працює на нього".

Причиною для заяв про перегляд Кодексу поведінки міністрів стала скандальна ситуація, що склалася з віце-прем'єр-міністром чинного уряду Барнабі Джойсом. Той влаштував на роботу в уряд свою цивільну дружину. Опинившись у центрі критики, політик наголосив, що у час, коли жінка влаштувалася в уряд, їхні відносини ще не були формальними.

"Справа Джойса порушує сьогодні ... деякі дуже серйозні питання про культуру цього місця, цього парламенту", - переконаний Тернбулл.

Вважає, що потреба посилення та конкретизації міністерського кодексу поведінки назріла давно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я б не дозволила вам доглядати навіть за моїми собаками"

"Я працюватиму над цим документом, аби переконатися, що в ньому чітко викладені цінності щодо поваги робочого місця, цінності взаємоповаги, яких австралійці очікують від нас", - наголосив прем'єр.

У США 31-річна колишня вчителька з американського штату Алабама Чарлі Паркер звернулася до суду з позовом, щоб дати право вчителям на статеві стосунки з учнями.
На її думку, заборона на секс між учителем і неповнолітнім учнем є "обмеженням конституційних прав людей", які займаються педагогічною діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «Урядовцям заборонили секс із персоналом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути