четвер, 14 січня 2010 20:30

За газ потрібно платити новому підприємству

"Хотів за грудень заплатити за газ. На пошті сказали, що плату не беруть. А в банках питають, чи я знаю адресата платежу. До кого звертатися, щоб дізнатися його?"

Віталій Пеньковський,

м. Вінниця


Під час переходу споживачів на обслуговування від "Вінницягазу" до Вінницької філії державного підприємства "Нафтогазмережі" виникли непорозуміння. Колектив "Вінницягазу" пікетував облдержадміністрацію, вимагав відновити його колишній статус.

— Після кількох нарад міського та обласного керівництва остаточно вирішили, що саме "Нафтогазмережі" обслуговуватимуть споживачів, — коментує заступник вінницького міського голови Іван Михайлюк, 62 роки. — Тому адресатом платежів із 1 грудня має бути "Нафтогазмережі". Якщо споживач заплатив "Вінницягазу", нічого страшного. Два підприємства мають зробити звірку. Всі проплати, зроблені за грудень, перейдуть новому господарю. А борги за минулий період "Вінницягаз" залишить собі. Таким чином, жодних незручностей для людей це не спричинить.

Зараз ви читаєте новину «За газ потрібно платити новому підприємству». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути