понеділок, 18 лютого 2008 18:58

Вкладникам із міста та села видадуть гроші в різні дні

Майже 1100 жителів Козятина, що на Вінниччині, вже отримали компенсаційні виплати по вкладам в Ощадбанку. Однак керуюча міським відділенням банку Лариса Журба занепокоєна тим, що сільські та міські жителі мають нерівні права.

— Міські мешканці займають чергу ще з ночі та практично не допускають до кас жителів району, — каже Лариса Степанівна. — Селяни не мають такої можливості, адже лише вранці можуть добратися до райцентру.

Тому з 18 лютого в Козятині визначили дні виплат компенсацій. Для міських жителів — це понеділок і вівторок, для селян — середа та четвер.

Виплата коштів через систему поштового зв"язку доки не дає суттєвих результатів.

— Аби людина могла отримати гроші на пошті, — продовжує Журба, — їй необхідно особисто з"явитися туди, написати доручення. Це не знімає із вкладника обов"язкової реєстрації. Вона чотири дні на тиждень проводиться у міському Будинку культури. Після внесення вкладника в базу даних, гроші будуть зараховані на його особовий рахунок. Людина зможе їх отримати через пошту. За послуги "Укрпошти" потрібно сплатити 0,5 відсотка від отриманої суми.

Зараз ви читаєте новину «Вкладникам із міста та села видадуть гроші в різні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути