четвер, 14 травня 2009 16:53

Віталій Масловський судитиметься з кумою

Автор: фото: Інна ЧЕРВІНЧУК
  Провідати Віталія Масловського до хірургічного відділення Липовецької райлікарні прийшла дружина Інна з півторамісячною донькою Ніною
Провідати Віталія Масловського до хірургічного відділення Липовецької райлікарні прийшла дружина Інна з півторамісячною донькою Ніною

19 квітня Віталій та Інна Масловські із села Скиток Липовецького району Вінниччини хрестили свою третю дитину — півторамісячну Ніну.  Кумою взяли сусідку й однокласницю чоловіка 33-річну Наталю Буренко.

— Якби знала, що так вийде, обходила б цю куму десятою дорогою, — каже Інна Масловська, 27 років. Із жінкою спілкуємося в палаті Липовецької райлікарні. Тут після побиття лікується її чоловік Віталій. Вона тримає дитину. Годує із пляшечки. — Так знєрвилася, що молоко перегоріло.

Двоє синів, 7-річний Владислав та Михайло, 4 роки, сидять біля батька. Чоловік тримається за ліву нирку.

Масловська каже, що конфлікт спровокував 12-річний син куми.

— Гості порозходилися, а він надокучав на подвір"ї, — продовжує Інна. — То музику голосно включав, то до скутерів ліз. Чоловік нагримав на нього, а він йому — фак"ю під носа. І втік поза хату. Аж тут приганяється кума: "Яке ти маєш право до моїх дітей руки розпускати?" І мордача йому. Ну, він мусив оборонятися. Потузалися й розійшлися. Не пройшло й 10 хвилин, як приїжджає Льоня-таксіст, її ухажор. Запхав Віталика в машину. Хвилин через 20 чоловік прийшов додому побитий. Слідом за ним кума. На коліна падає, просить пробачення. Бо ж той таксіст вивіз Віталіка на цвинтар, із пістолєта стрельнув угору й резиновою дубінкою по почках.

Сестра Масловського Інна Козак написала заяву до Липовецького райвідділу міліції.

— Кума на другий день написала встрєчну заяву, ніби я скалічив її сина, — каже Віталій. Чоловік не може їсти. Скаржиться, що болить поперек. — Але ж я його пальцем не зачепив! Хрестини були в неділю. У понеділок він на велосипеді катався. У вівторок у школі на турніках віджимався. Хіба з переламаною ключицею таке можливо? А в середу йому наклали гіпс. Там усьо підстроєно, щоб Льоню вигородити.

Наталя Буренко по-своєму трактує події того дня:

Хвилин через 20 чоловік прийшов додому побитий

— Виходю від корови — сидить мій Андрій на порозі, плаче. Каже, дядько Віталій обзивав дебілом і вдарив. І плече червоне показує. Я бігом до сусіда: як посмів ударити дитину? Він же у мене хворіє. Торік вісім місяців у лікарні вилежав. Усе село гроші збирало. Але Віталік уже добре п"яний був, почав мене обзивати й заїхав у голову. Я скипіла. За що? Як щось помогти чи позичити — Наташа дай. На тобі, відблагодарив. Побігла додому і вискочила прямо на машину таксі. Таксиста Леоніда Степановича добре знаю, бо часто наймаю, як дітей треба везти до лікарні. Він заступився за мене, почав совістити. Віталік попросив вибачення, вони пожали один одному руки й розійшлися. А за кілька хвилин дивимося — ідуть, матюкаються, обзивають. "Це твій любовник! Педерас". Віталій біту витяг. Каже, як дам зараз — мозги повискакують. У Леоніда Степановича при собі був пістолет для самозахисту. Він витяг його. І на цьому все. Я ж тоді ще не знала, що в малого закритий перелом лівої лопатки.

Начальник Липовецького райвідділу міліції Віктор Марухно повідомив, що підстав порушувати кримінальну справу немає.

Андрієві Буренку гіпс зняли. Із лікарні Віталія Масловського виписали з температурою й болями. Чоловіка обстежують в обласному військовому шпиталі. Масловські найняли адвоката. Звертатимуться до суду.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Масловський судитиметься з кумою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути