середа, 20 лютого 2008 17:54

Вінницькому підприємцеві прострелили голову, а потім зарізали

15 лютого затримали вбивцю 38-річного підприємця Олександра Ковальського з міста Гнівань Тиврівського району, що на Вінниччині. Йому п"ять разів вистрелили в голову гумовими кулями та зарізали.

Напередодні до міліції звернулася жінка. Вона просила знайти її чоловіка Олександра Ковальського, який зник три дні тому. На своєму "опелі" він поїхав на ферму, де розводять гусей. Орендував її на околиці Гнівані. Додому не повернувся.

У вбивстві запідозрили 19-річного працівника ферми Сергія Стоянова.

— Кажуть люди, що хлопець 12 років був у Ковальського як домохазяйка, робив усяку брудну роботу, — розповідає заступник міського голови Гнівані Олена Яковець, 45 років. — Сам Олександр був людиною важкою, його навіть за хуліганство судили. Любив кулаками помахати.

Міліціонерам Стоянов розповів, що не міг терпіти постійних знущань начальника. Після чергової сутички в бардачку "опеля" взяв пістолет "Форд-12", який належав Ковальському. П"ять разів вистрелив Олександрові у голову. Потім ударив кілька разів ножем.

Чоловік не міг занести тіло начальника в машину. Попросив допомогти 41-річного напарника, ім"я якого не розголошують. Той погодився. Покійника закопали під Жмеринкою, звідки родом Сергій. Авто відвезли в сусідній Шаргородський район та спалили в лісі.

Затримані Стоянов та його напарник перебувають у слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькому підприємцеві прострелили голову, а потім зарізали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути