Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 18:47

Шість листонош Тульчинського району посадили на велосипеди

У Тульчинському районі 22 липня відкрили два нові поштові відділення: в селі Копіївка та станції Журавлівка.

Привітали листонош із новосіллям директор Вінницької дирекції  "Укрпошти" Віктор Котельник, голова Тульчинської райадміністрації Олег Новіцький та голова райради Анатолій Бузік. Приїхали також сільські голови — Олег Леньов із Журавлівки та Олена Чорна з Копіївки.

— Свято видалося на славу. Із привітаннями, перерізуванням стрічок, квітами, подарунками, — розповідає заступник начальника центру поштового зв"язку N6 міста Тульчин Діна Макодзеба, 37 років. — Тільки на одні меблі в Копіївці обласна дирекція витратила 5 тисяч гривень. Найбільше вражень — у листонош, яким голови сільрад вручили велосипеди.

У Копіївці подарунки отримали Ніна Бурлака, Тетяна Олійник, Катерина Франчук і Галина Васалатій. У Журавлівці — Марія Лучко та Євгенія Мельник.

— Ми ще довго будемо під враженнями, — говорить начальник відділення поштового зв"язку в Копіївці Наталя Мельник, 43 роки. — Бо ж усе нове. І відділення ще пахне фарбою, і меблі, і тюлі, і велосипеди.

Досі листоноші Копіївки працювали в аварійній 100-літній будівлі. Нині відділення розміщене в приміщенні сільради.

— Гарно тепер, — додає Мельник. — Великий світлий зал, окрема сортувальна кімната для листонош, нові стелажі для товару, нові електронні ваги. Ми довольні. А коли дівчата побачили велосипеди, не знали, як дякувати. Бо в мікрорайони Щурі та Гуральня пішки півтори години йти.

Велосипеди жіночі, марки "Салют". Один коштує 450 грн. Спереду кошик. Це зручно для листонош, які носять кореспонденцію та товари широкого вжитку.

Копіївське поштове відділення обслуговує майже 1300 жителів села.

— Окрім газет та журналів, листоноші розносять пенсію, субсидію та дитячі виплати. Усього в нас 700 передплатників. Найбільше виписують "Газету по-українськи" — 65 примірників, — продовжує. — Іще вони беруть показники лічильників, потім розносять квитанції та приймають плату за електроенергію. Така послуга по району є лише в трьох селах: у нас, у Шурі-Копіївській та Білоусівці. А карточки для мобільного зв"язку в нас на гривню дешевші, ніж у магазинах.

Зараз ви читаєте новину «Шість листонош Тульчинського району посадили на велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути