Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 18:47

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете відсилати ваші листи й фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу і контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище – будь ласка, скажіть людині, яка розшукує чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.



Підгурська Катерина Миколаївна шукає Цихоцьку Неонілу Василівну, 1971 р. н.

"Допоможіть знайти однокурсницю, вона народилася в селі Лиса Гора Іллінецького р-ну. Із 1986 по 1989 роки ми навчалися в Брацлавському сільгосптехнікумі й жили в одній кімнаті. Після закінчення Неля працювала в селищі Оратів у колгоспі "Більшовик". Приблизно в 1990-1991-х вона вийшла заміж і змінила прізвище. Я неодноразово писала листи в село Лиса Гора до її родичів, але відповіді не було. У наступному році буде 20 років, як закінчили технікум, хотілося би зустрітися".



Бойчук Руслана Володимирівна шукає Когута Володимира Михайловича, 1955 р. н.

"Хочу знайти свого батька. Він проживав у Могилеві-Подільському р-ні, назву села не знаю. 1974 року він мешкав у селі Кирнасівка Тульчинського району в тітки, працював водієм в автоколоні цукрового заводу. Там познайомився з мамою Сухіною Надією Федорівною. 2 вересня 1975 року народилася я. Хочу знайти або батька, або його рідню".



Мотиляк Марина Василівна розшукує Мотиляків

"Хочу знайти родичів по лінії батька Мотиляка Василя Олександровича, 1946 р. н., зі  Жмеринки. 1960 роках він виїхав у Приморський край. Знаю, что на Вінниччині залишилося багато родичів".

Погорєлова Валентина Григорівна шукає Жураківського Рафаїла Андрійовича, 1900 р. н.

"Допоможіть дізнатися про долю мого діда. Він проживав у селі Лип"ятин Хмельницького р-ну. Зі слів баби його арештували в квітні 1938 року. Більше нічого не знаємо. 1988-го отримали повідомлення, що він реабілтований. Може хтось знає, щось про мого діда?"

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути