четвер, 31 липня 2008 19:04

На теплоході "Пирогов" можна танцювати до четвертої ранку

Автор: фото: надане Павлом Жученком
  На нижньому поверсі теплоходу ”Микола Пирогов” є бар, де можна відпочити від танців за кальяном
На нижньому поверсі теплоходу ”Микола Пирогов” є бар, де можна відпочити від танців за кальяном

Щоп"ятниці потанцювати та весело провести ніч можна на аквапаті на теплоході "Микола Пирогов". Стартує дискотека о 22.00. Від пристані біля центрального мосту відходить теплохід. Гостей розважають діджей Павер, Андрєй Музон, діджей Айс.

— Ми їдемо в сторону Стрижавки, — розповідає 33-річний Павло Жученко, він же діджей Павер. — Там є три поляни, між якими й курсуємо. Раніше ходили в сторону Сабарова. Під час вечірки робимо 15-хвилинні вилазки на берег. А можемо й до години стояти. Тоді ми жаримо шашлики або сосиски, спілкуємося. Повертаємося до пристані біля центрального мосту близько четвертої ранку.

Музика на вечірці — клубна, але кожен діджей готує власну програму.

— Починаємо з легкої, мелодійної, типу латінохауз, потім переходимо до чогось серйознішого, в кінці знову вмикаємо щось спокійне, — веде далі Павло.

Щоразу організатори міняють на пароплаві освітлення — синє, червоне, зелене. Кожна вечірка має  свою тематику. Гостей розважають конкурсами та вручають подарунки — футболки з написом "Аквапаті".

— Одного разу ми провели конкурс на самий ексклюзивний фонарик, — згадує Жученко. — На вечірку потрібно було прийти зі своїм фонариком. Коли ми повністю вимкнули світло, а відвідувачі ввімкнули фонарики, було дуже гарно. Футболка дісталася хлопцю, в якого фонарик світився трьома кольорами. Іншого разу призи отримали хлопець із дівчиною — вони були одягнені у плямисту одежу, типу військової, і гарно танцювали.

Крім футболок, можна отримати і флаер на безкоштовний вхід на наступну вечірку. Вручають переможцям конкурсів або тим, хто чимось виділяється — одягом, поведінкою.

— Поки один діджей крутить музику, інший розважає гостей, — додає Жученко. — Наприклад, одного разу, коли ми проїжджали під мостом, я кажу гостям: давайте залишимо всі негативні емоції під цим мостом. Усі почали кричати, таке робилося...

Максимальна кількість людей, яку вміщує катер — 80. Вхід без флаера коштує 50 грн, з флаером — 40. Флаери можна безкоштовно взяти у вінницькому підземному переході на ринку "Урожай" у магазині "Дон Феєрверк" та в центральному універмазі, в магазині "Емпік" (колишня "Буква").

Зараз ви читаєте новину «На теплоході "Пирогов" можна танцювати до четвертої ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути