четвер, 15 травня 2008 19:32

Італійці всиновили 13 дітей

12 років їздять до Італії вихованці Немирівської школи-інтернату інтенсивної педагогічної корекції. Діти відпочивають у Неаполі. Улітку — 6 днів, узимку — 28. Возять їх три асоціації: "Спілка молоді Київщини", "Ми для вас усе життя" та "Гаєвіста".

— Цього літа вперше на Півночі Італії відпочиватимуть п"ять дівчаток із підготовчого та третього класів. А на зиму відправимо туди й хлопчиків, — каже директор закладу Василь Кондратюк, 57 років.

За 12 років італійці всиновили 13 дітей-сиріт.

— Цього разу я знову їду до Італії. Там у мене два італійських брата, мама і папа. Вони мені, як рідні. Шість років туди їжджу. Мені треба ще рік довчитися і хочу залишитися там жити, — каже учень 8-А класу Юрій Новіков, 16 років.

— А я в Італії була 11 разів. У мене там теж батьки-сеньйори і старша сестра, — долучається до розмови учениця 5-А класу Свєта Балик, 13 років.

Нині в Немирівській школі-інтернаті навчається 169 учнів. Із них 12 — сироти, 63 дитини позбавлені батьківського піклування.

Зараз ви читаєте новину «Італійці всиновили 13 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути