Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2006 14:30
Ольга Вауліна
Ольга Вауліна
Ольга Вауліна

Горілка замість вина

 

У Криму не треба пити горілку. Принаймні у Лисій бухті. Тут смачні вина й угамувати спрагу є чим. А горілка, напій материка, відкидається самою природою.

Лиска — улюблене узбережжя панків та нудистів. Там усім вистачає місця й ніхто нікому не заважає. А бруд, мабуть, невід"ємний атрибут такого відпочинку "без рамочек и плавочек". Свободу кожен розуміє в силу своєї оголеності.

Ми з друзями ставали табором у кінці бухти, у Нюшці. Це місце схоже на ніс лисиці, тому й Нюшка. А може, тому, що там відпочивають у стилі "ню". У нас був порядок: сміття виносилося в селище, а "до вітру" ходили в гори з лопатою, щоб закопувати відразу. Всі незручності дикунства компенсувало море. Воно хлюпалося за три метри від намету. Зранку, після вечора з портвейном, до нього можна було доповзти на ліктях. Чужих на свою територію не пускали. Але іноді проявляли гостинність.

Подорожують без речей та грошей

Якось увечері прийшли троє панків з Воронежа — хлопець і дві дівчини. У них із собою нічого не було, крім "Русской". Я ще позаздрила: подорожують без речей та грошей. Нагодували їх, вільний намет знайшли: його хазяйка з дитиною пішла на кілька днів у Судак. Запропонували панкам вина, однак вони смоктали свою горілку прямо з пляшки. Нам стало з ними нецікаво, тому лягли спати. Серед ночі я прокинулася від яскравих спалахів — горів сусідній намет. Брезентухи не стало за секунд десять. Залишилися самі штоки і п"яні гості. Трійця сиділа на попелищі й матюкалася, бо залишилися без штанів. Вони навіть не думали тікати. А нам дуже хотілося дати за таке по пиці.

Збитки від пожежі відшкодовувала наша компанія. Бо панки були не при грошах. Хоча на горілку в них знайшлося й наступного вечора.

Зараз ви читаєте новину «Горілка замість вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути