У ресторані "Шоколадне свято" замовляють шоколадний фонтан. Ціна від 800 до 2500 грн. На весіллях та днях народження його подають замість торта. У розтоплений шоколад умочують фрукти й цукерки на шпажках.
— Це каскадна установка, якою безперервно тече шоколад, — каже директор "Шоколадного свята" Ірина Мельниченко. — Висота фонтана — від 45 до 110 сантиметрів. Найбільший розрахований на 150 людей. По ньому стікають 10 кілограмів шоколаду.
Використовують бельгійський шоколад.
— Замовити можна той, який найбільше любите. Є чорний, білий, рожевий, зелений. Шоколадний потік має полуничний, помаранчевий, лимонний смаки. Фрукти подаємо на шпажках. Із них вибудовуємо фруктову пальму заввишки від півметра до півтора. На шпажки нанизуємо полуницю, карамболь, синій і білий виноград, мандарини, ківі. Якщо клієнт бажає, робимо фруктові шашлики та піраміди.
Літр самогону накрапує за півгодини
175 кг — важив весільний коровай, який занесли до Книги рекордів України. Випікали три доби.
2 мішки — стільки в середньому борошна витрачають на весілля в закарпатському селі.
1,5 год. — за стільки часу накрапує 3 л самогону.
$120 тис. — стільки грошей витратили на рожеве шампанське, яким пригощали гостей на весіллі англійського співака Елтона Джона й Девіда Фарніша. На ікру витратили $10 тис.
7 днів — готують настоянку "спотикач".
Коментарі