Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 07:04

За тиждень перекинулися два автобуси

20 відвідувачів Сорочинського ярмарку і водій автобуса постраждали в аварії, яка сталася минулої п"ятниці о п"ятій вечора поблизу села Сари Гадяцького району на Полтавщині.

39-річний водій вантажівки ГАЗ Євген Мостовий рухався другорядною дорогою й не пропустив рейсовий автобус ПАЗ. Той їхав із Сорочинського ярмарку маршрутом "Миргород—Гадяч". Після зіткнення автобус перекинувся. Травмованих водія і пасажирів привезли до Гадяцької районної лікарні.

— Життю потерпілих уже нічого не загрожує, — говорить лікар. — Вилікуємо й відпустимо їх додому. От тільки люди налякалися дуже. Їхали з Сорочинського ярмарку, а опинилися в лікарні.

12 потерпілим надали допомогу й відпустили додому. Дев"ятьох госпіталізували. У них струс мозку та переломи. На момент аварії в автобусі були двоє братів, 1-річний Назар і 7-річний Макар Кравченки. Вони живуть у Росії в місті Сєвєродвінську. У хлопчиків струси мозку і забої. Батьки забрали дітей із лікарні.

Це друга аварія автобуса на Полтавщині за цей тиждень. Минулої середи вранці за 2 км від Пирятина перекинувся рейсовий автобус із 36 пасажирами. У нього врізалася вантажівка "МАN", 24-річний водій якої заснув за кермом.

Від удару автобус упав у кювет. Перед цим тричі обернувся в повітрі. Загинула 42-річна Лідія Лунгу із села Мар"їнське Пирятинського району. Госпіталізували 25 пасажирів. 40-річний водій автобуса Юрій Кійко під час удару випав і вивихнув ключицю. Водій вантажівки не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень перекинулися два автобуси ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути