пʼятниця, 20 січня 2012 05:30

Викрав мікроавтобус за три дні до призову

У вівторок проти Миколи Сушинського, 19 років, із села Копіївка Тульчинського району на Вінниччині порушили кримінальну справу. У ніч проти 13 січня він викрав мікроавтобус "Фольксваґен Т-4".

Водій "фольксваґена" 21-річний Ігор Мельник повертався додому в село Клебань Тульчинського району, їхав через Копіївку. Зупинився біля кафе "Рубльовка".

— Хотів кофе попити. Зайшов на минуточку, в машині залишив ключі, не закривав, — розповідає Євген Заведен, інспектор Державтоінспекції Тульчинського району. — Доки готували напій, забігає його друг. Каже, що в машині хтось сидить. Побігли туди. Просили, щоб хлопець вийшов, та він двері заблокував. Сказав, що на цій машині поїде порисуватися до своїх друзів. Показати, який він модний.

Ігор Мельник намагався вибити скло, але не встиг — Микола на газ натиснув. Проїхав близько 400 м, з'їхав на узбіччя і врізався в дерево.

— Хлопець отримав незначні травми. Синяки, ссадини. Він ударився головою об руль. А зверху йому власник машини добавив. Тепер, щоб бусік до пуття довести, треба вложити половину стоїмості машини. А це не менш як 15 тисяч доларів. Її тільки з Германії пригнали. На облік поставили 10 грудня 2011 року, — продовжує Євген Заведен.

"Фольксваґен" зареєстрований на Олексія Анатолійовича, батька Ігоря. Ним розвозили хліб до сусіднього міста Ладижин. Родина має власну хлібопекарню.

— Цього Колю я знаю, ми з ним ніколи не конфліктували, — каже Ігор Мельник. — Коли прибіг до машини, він в ній сидів мертвий, такий п'яний. Бусік застрахована, але які там будуть виплати, невідомо. З родичами Колі не говорили.

Микола Сушинський 16 січня мав іти в армію, розповідають у Копіївці.

— Тепер може піти в іншу армію. Це буде залежати від бажання потерпілої сторони, — зауважує Євген Заведен.

Йому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Викрав мікроавтобус за три дні до призову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути