пʼятниця, 03 лютого 2017 00:10

Військові поїдуть на Ігри нескорених

15 українських воїнів-спорт­сменів візьмуть участь в Іграх нескорених. Міжнародний турнір відбудеться у вересні в канадському місті Торонто. Змагатимуться бійці з 17 країн. Усі отримали поранення під час служби.

Українці виступлять у шести видах спорту — легкій атлетиці, стрільбі з лука, веслуванні, велоспорті, пауерліфтинґу й плаванні.

— Участь українських військових у Іграх є одним із способів висловити повагу до них. А також продемонструвати, що воїни можуть не лише захищати країну, але й відстоювати її честь на спортивній арені, — каже міністр спорту 49-річний Ігор Жданов. В уряді представляє "Народний фронт". — Ми працю­ємо в тісному контакті з Міністерством оборони. Усі зацікавлені у проведенні ігор. У Торонто лунатиме наш гімн і підніматимуть український прапор. Зробимо все, аби підготовка наших воїнів пройшла вдало. Самі спортсмени налаштовані завоювати медалі.

Список української команди остаточно сформують 4 лютого. Тоді серед військових пройдуть останні відбіркові змагання. Попередні два етапи відбулися наприкінці січня.

Зараз ви читаєте новину «Військові поїдуть на Ігри нескорених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути