середа, 07 березня 2007 19:08

Валентина Левченко не дожила до 120 років три дні

У місті Червонограді на Львівщині 20 лютого поховали Валентину Левченко. Через три дні жінці мало виповнитися 120 років.

Водночас у міському відділенні РАГСу кажуть, що довідки про смерть Левченко, яка народилася 1887 року, не видавали. У квартирі, де проживала бабуся, зареєстрована лише її 85-річна донька Катерина.

— Її смерть оповита таємничістю, родичі нічого не хочуть розповідати. Тіло лежало в кімнаті смутку при церкві. Потім прийшов онук Віталій, показав свідоцтво про народження, видане 1887 року. До Червонограда жінка переїхала з Росії. Це було 1939 року, — каже 43-річний священик храму Cвятого Володимира Іван Макух. Він відспівував померлу.

Поховали жінку на Добрячинському цвинтарі поряд із могилами близьких. На хресті написали: "1887-2007". Сусіди покійної кажуть, що родичі старої збираються виїхати до Ізраїлю.

Донині найстаршим українцем вважали 115-річного Григорія Нестора з села Старий Яричів Кам"янка-Бузького району на Львівщині. 15 березня йому виповниться 116.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Левченко не дожила до 120 років три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути