четвер, 10 вересня 2009 18:21

В аномальних місьцях загострюються хвороби

Автор: фото: Олександр Баришніков
  Олександр Баришніков два роки тому сфотографував слід від НЛО у столичному Голосіївському лісі. Дерева повалило, рослини припекло, немов сковорідкою
Олександр Баришніков два роки тому сфотографував слід від НЛО у столичному Голосіївському лісі. Дерева повалило, рослини припекло, немов сковорідкою

33-річний узбек Олександр Баришніков називає себе магом Каєм. В офісі на Печерську в Києві щодня приймає до 20 осіб. Гадає по руках, на кавовій гущі і картах таро. Вивчає геопатогенні зони.

— Два роки тому в Голосіївському лісі я вперше побачив слід від НЛО. На місці, де воно приземлялося, були повалені дерева. Рослини припечені, немов сковорідкою. Коли воно взлітало, кілька молодих дубів немов скосило. Голосіївський ліс — геопатогенна аномальна зона. Там дірка або прорив у просторі. Відчуваю там чистий енергетичний потік і сильний зв"язок із космосом. У радянські часи під Голосіївським лісом спорудили лабораторію, у якій вивчали аномальні місця. В цьому лісі вперше побачив високі дуби з рівними стовбурами, неначе антени. Може, це провідники в інший світ. Коли йшов у ліс алеєю, мені двічі зустрілися одні й ті ж люди. Два рази перепитали у мене, як вибратися на дорогу. Кажуть, лісопарк заклали у XVIII столітті на голій землі. Що там було до того — невідомо.

Кай наливає у лампадку олію, підпалює.

— Набрав собі землі біля Голосіївської пустині — це за 100 метрів від монастиря. Це місце виділяє сильну енергетику. Там колись жила бабушка Аліпія. В дуплі дуба молилася і лікувала людей. Померла 1988-го. Її поховали на Лісовому кладовищі на ділянці для монахів. Кілька разів тіло хотіли викопати, а 2006-го труну перевезли до Свято-Покровського чоловічого монастиря в Голосіївській пустині.

— Голосіївському парку за рівнем аномалії не поступається Пирогово. Там не просто хатки. По частині перенесли в одну точку шматки різних духовних зон, порушили їхні межі. Тому єдиної точки енергії нема. Мені там сон наснився: наче сиджу серед різних духів, а хтось із них раптом наказує розійтися і зайняти свої місця.

Душі покійних не люблять, коли у сім"ях п"ють, гуляють та лаються

Олександр ходить молитися у Києво-Печерську Лавру. Відвідує печери з мощами святих.

— Усе залежить від того, з яким настроєм ідеш у Лавру. Якщо крокуєш зі злом, то й зустрінеш злі сили. Є там храм, у якому священики виводять з людей бісів. Але нечисть не зникає безслідно. Якщо хтось поставить у Лаврі свічку за упокій ще живої людини, тварі вчепляться у неї, як муха на липучку. Тому й стається так, що людина прийшла з одним злом, а вернулася з десятьма.

У кімнату на прийом заходить жінка років сорока. Олександр проводить мене в кабінет мага Аріїса. Насправді це 38-річний Олег Богомолов.

— Майже весь Київ на мощах стоїть, — продовжує він. — Особливо Правий берег. Геопатогенну зону відчує навіть звичайна людина. В аномальних місцях загострюються хвороби, назовні лізуть людські похоті. Он Печерськ, — показує у вікно. — Колись тут було велике кладовище. Але із землі весь прах не виймеш. Увечері, коли дивлюся на будинки, бачу їх мертвими. У них ніхто не живе, усе здається під офіси. Якщо ви таки оселилися в будинку, зведеному на місці кладовища, пам"ятайте: душі покійних не люблять, коли у сім"ях п"ють, гуляють та лаються. Таку родину вони намагаються всіляко налякати і покарати. Найбільше страждають люди, які розпорядилися знести кладовище.

"У Лаврі лежать мощі десятків святих. Не просіть допомоги в них, а благайте, щоби молилися за вас, — радить маг Кай. — Так само і на кладовищі: коли прибираєте стару могилу, просіть у покійного підказати, як розв"язати проблеми. Жодне ваше добре прохання не лишиться поза увагою. Не займайтеся некромагією. Не використовуйте покійного у своїх цілях. Він — тільки портал у потойбічний світ".

П"ять аномальних місць Києва:

1. Голосіївський ліс

2. Гора Медвідка біля Лисої гори

3. Китаєвська пустинь у Голосіївському районі

4. Замкова гора біля кладовища на Андріївському узвозі

5. Лиса гора біля Андріївського узвозу

— Лисих гір у столиці п"ять, якщо не більше. Чого їх стільки понавигадували? Щоб збити з толку зівак-туристів, — пояснює маг Аріїс. — Он хтось сказав, що у музеї Булгакова на Андріївському узвозі відбуваються паранормальні речі. Всі поперлися туди, бо цікаво. Екскурсіями там затерли всю енергію. Так само  Хрещатик і майдан Незалежності. Дірок в інші світи там нема.

Зараз ви читаєте новину «В аномальних місьцях загострюються хвороби ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути