вівторок, 24 липня 2007 07:03

Ющенко програв суд донецькій фірмі

Ворошиловський районний суд Донецька не задовольнив позов президента України Віктора Ющенка, 53 роки, про захист честі, гідності і ділової репутації.

Голова держави позивався на донецьке рекламне агентство "Плазма". Перед президентськими виборами 2003 року на рекламних щитах компанії з"явилися зображення тоді ще кандидата в президенти у фашистській формі "СС". 30 грудня 2003 року "Наша Україна" планувала провести з"їзд у Донецьку.

Ще тоді Ворошиловський райсуд зобов"язав фірму "Плазма" виплатити Вікторові Ющенку 500 грн. Моральної компенсації і вибачитися перед ним. У вироку йшлося про те, що дії рекламного агентства завдали шкоди честі, гідності і діловій репутації лідера блоку "Наша Україна".

Агентство заперечувало свою причетність до інциденту. У березні 2006 року Апеляційний суд міста відмінив постанову. Тоді Ющенко звернувся до Верховного суду. Але той повернув справу знову на перегляд до Ворошиловського. 8 липня він виніс ухвалу не на користь президента.

Суддя каже, що сторона позивача має намір оскаржити це рішення в Апеляційному суді Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко програв суд донецькій фірмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути