Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2007 17:09

Юрій Симонян посварився з дівчиною

Минулого тижня в селі Бужанка Лисянського району Черкаської області поховали 18-річного Юрія Симоняна. Хлопець укоротив собі віку через кохану.

— Трагедія сталася в Шевченківському коледжі Звенигородського району. Симонян був студентом. Навчався четвертий рік на відділенні меліорації. Напередодні смерті передзвонив матері. Скаржився, що посварився з дівчиною. Просив щось порадити, — розповідає 32-річний Олег Ткаченко, начальник центру пропаганди Головного управління МНС у Черкаській області.

Увечері того дня Юрій повертався з дискотеки. Біля гуртожитку сказав друзям, що розважить їх. Пожежною драбиною заліз на дах чотириповерхового гуртожитку. Попросив уявити, що він стрибає у воду, і кинувся вниз.

За словами голови сільської ради Валентини Стадник, 44 роки, хлопець виховувався в хорошій родині. 39-річна мати Тетяна працює в сільськогосподарському підприємстві "Приват агро-Черкаси". А 43-річний батько Юрій — бригадир ВАТ "Дашуківські бетуніти". Окрім сина подружжя виховує доньку Наталю, 17 років.

— Новина про його смерть впала як сніг на голову. Він добре навчався. Що там сталося, не знаємо. Проводило Юру все село. Тиждень тому ми поховали 18-річного Сашу Кузьменка. Той загинув у автокатастрофі. А тепер ось із Юрою така трагедія. Від цих похоронів люди не можуть прийти до тями, — каже Стадник.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Симонян посварився з дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути