Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 07:06

Український автобус розбився в Австрії

У понеділок о восьмій ранку біля австрійського міста Грац автобус із українськими номерами врізався в вантажівку. У салоні були вісім громадян України та один італієць. Вони їхали з Риму до Львова.

На місце аварії прибули 10 "швидких" та один гелікоптер. Водій, якого викинуло з автобуса на асфальт, загинув на місці. Ще дві українки померли в салоні. Решту пасажирів доправили до лікарні, троє чоловіків у тяжкому стані. Біля них є перекладач та представник Департаменту консульської служби.

У Міністерстві закордонних справ розповіли "ГПУ", що водій перевищив швидкість і не помітив фури, яка стояла в заторі попереду. Коли побачив вантажівку, викрутив кермо вліво. Однак на швидкості зачепив причеп. Потерпілі вважають, що чоловік заснув за кермом. Він їхав без напарника.

За попередньою інформацією поліції, українці працювали в Італії на зборі урожаю.

Торік 22 листопада в Єгипті перекинувся автобус із 45 нашими співвітчизниками. 9 осіб у тяжкому стані доправили в лікарню. За чотири дні неподалік в аварію потрапив автобус, в якому їхали 15 громадян України. Наприкінці квітня ще один автобус із туристами на крутому повороті перевернувся та загорівся. Тоді загинула одна українка.

Зараз ви читаєте новину «Український автобус розбився в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути