середа, 06 лютого 2008 07:13

Учасників фестивалю тату підвішували на гачках

Перший міжнародний фестиваль тату проходив вихідними у столичному Палаці культури СБУ. Увечері виступали київські рок-гурти, зокрема група DVS Шона Карра, зятя Юлії Тимошенко. Удень охочі могли зробити собі татуювання  у майстрів із понад 20 тату-салонів з України і Росії.

Квиток коштував 100 грн. Зробити татуювання можна було вп"ятеро дешевше, ніж зазвичай у салонах. Кольорове тату — 10 грн за квадратний сантиметр шкіри. Пірсинг — 100–150.

— Тут іще спробуй до майстрів потрапити — черги! — каже 23-річний Женя. — Домовився аж на завтра. Хочу собі на правій руці змію. Це вже буде моє п"яте тату. Перше зробив у 18 років — невеличкий череп на лівому плечі. Батьки мені тоді три місяці грошей на кишенькові витрати не давали. Довелося йти працювати офіціантом в гей-бар, бо більше нікуди брати не хотіли. Але не витримав там довго, утік.

Із шостої вечора на сцені грають рок-гурти. Під час виступу групи DVS Женя Тимошенко танцює серед підлітків під сценою. Постійно махає чоловікові рукою. Потім кидає на сцену троянду.

— Це моя дружина. Я дуже її люблю, — каже Шон.

Після виступу Женя із Шоном у компанії друзів та охоронця швидко покидають зал. У цей час на сцені двом хлопцям під шкіру на спині "заганяють" гачки. Їх підвішують до металевої перекладини і підіймають над сценою. Один із хлопців зривається. По його спині тече кров. Другий провисів 10 хв.

— Рекорд України — 18 хвилин. Я хотів його побити, але організатори не дозволили, — розповідає 16-річний Ден, коли його опустили на землю. У спині все ще стирчать металеві гачки. — Боляче було, коли ці гачки мені в спину засовували. А коли вже підвісили, то спина просто заніміла, майже нічого не відчував.

— Світовий рекорд висіння на гачках — понад дві години, — говорить знайома Дена. — Його встановила скажена парочка. Їх підвісили на гачки й провели церемонію одруження. Священика теж підвісили.

Зараз ви читаєте новину «Учасників фестивалю тату підвішували на гачках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути