вівторок, 09 липня 2013 05:00

У Врадіївці знайдуть тіло безвісти зниклого

Із початку літа на Миколаївщині сталися три резонансні події: збройний напад на працівників "Агрофірми Корнацького" в селі Чаусове-2 Первомайського району, зґвалтування продавщиці 29-річної Ірини Крашкової і погром райвідділу міліції у Врадіївці. Територіально конфлікти виникли поряд. Чотири роки тому неподалік нардеп-бютівець Віктор Лозинський розстріляв і добив автомобілем селянина Валерія Олійника.

— Миколаївщина — енергетично неспокійний регіон, — каже столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 48 років. — Там багато підземних ходів, річок, область перерита уздовж і впоперек. Місцеві геофізики підтверджують наявність в області сильних магнітних каналів і потужної енергетики. У деяких місцях їхня апаратура виходила з ладу. Сильне магнітне поле діє на нервову систему. Якщо людина перебуває у такій зоні довше як п'ять годин, у неї змінюється пульс, прискорюється серцебиття, вона провокується до конфлікту й насилля.

Біоенергетик упевнений, що трагедія у Врадіївці не остання:

— Неподалік місця, де зґвалтували Ірину, бачу багато крові. Скоро там знайдуть тіло безвісти зниклої людини, яку шукають чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «У Врадіївці знайдуть тіло безвісти зниклого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути