вівторок, 14 травня 2019 00:10

У Полтаві перестали ходити маршрутки

У Полтаві на 66 маршрутах припинили ходити автобуси. Перевізники оголосили страйк, бо міська влада не дозволила підняти вартість проїзду із 4 до 5 грн. Містом курсують лише комунальні тролейбуси та поодинокі маршрутки. Люди добираються до роботи пішки чи на таксі.

10 травня перевізники звернулися до міської ради. Просили дозволу підвищити ціну на проїзд. Їм відмовили. Наступного дня водії маршруток оголосили страйк.

"Проблема виникла не сьогодні. Після Кукоби (Анатолій Кукоба був міським головою Полтави з 1990 по 2006 рік. — ГПУ) всі міські голови ігнорували проблеми громадського транспорту. Остаточно загнав у безвихідь нинішній секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота. Торік пояснив нам, що підвищити тариф до президентських виборів неможливо. Пообіцяв після них. Ми повірили, майже півроку працювали собі у збиток", — пише Асоціація перевізників Полтави на офіційній сторінці у "Фейсбуці".

Секретар міської ради Олександр Шамота зустрівся із перевізниками 13 травня, щоб обговорити ситуацію. 15 травня проведуть засідання комісії з питань містобудування, архітектури, транспорту, підприємницької діяльності, інвестицій та туризму.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві перестали ходити маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути