Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 18:44

У київському метро загинув молодий дивак

Тіло молодого чоловіка побачив у вівторок о 23.58 у столичному метрополітені машиніст потяга.

Це сталося на Куренівсько-Червоноармійській лінії. Загиблий лежав на рейках у тунелі на перегоні між станціями Оболонь і Петрівка. Міліцейські експерти працювали на місці події до п"ятої ранку середи.

Причини смерті правоохоронці пояснюють так. На кінцевій станції Героїв Дніпра чоловік заліз на зчеплення між першим і другим вагонами. Коли поїзд рушив, він видерся на дах. Це підтверджують кілька нічних пасажирів. Чоловік проїхав на даху зупинку Мінська.

— А недоїжджаючи 300 метрів до станції Оболонь він, лежачи на вагоні, очевидно, підняв голову. Йому знесло півголови. Тіло доїхало на даху до станції Оболонь. Потім його розхитало на швидкості, тому впало на рейки, — розказує "ГПУ" начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук, 43 роки.

Зі слів міліціонера, загиблий не мав ані документів, ані мобільника. На вигляд чоловікові трохи більше як 20 років. Оглядаючи тіло, експерти звернули увагу на незвичний ремінь із великою металевою пряжкою. Оперативники припускають, що він свідчить про належність до групи екстремалів. Можливо, до столичної групи "Джекес". Зняли відбитки пальців покійного, встановлюють особу. Проведуть експертизу на алкоголь у крові.

— Можливо, чоловік входив до організацій, які лазять шахтами метрополітену, —  розмірковує Володимир Поліщук.

Група "Джекес" (українською це слово перекладають як "диваки") з"явилася у Києві 2002-го. Люди з неї розповсюджували відео, як вони катаються у метро на дахах вагонів і стрибають із них у Дніпро. Екстремали кажуть, що позбавляються таким чином страху й депресії.

Зараз ви читаєте новину «У київському метро загинув молодий дивак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути