субота, 26 січня 2008 07:09

У черзі до Ощадбанку знову померла людина

Минулої п"ятниці в черзі до відділення Ощадбанку N050, що в селищі Колки Маневицького району Волині, помер Святослав Кревський, 63 роки.

— Тоді була така тиснява. Набилося до 200 людей, а працівників троє, — розповідає старший контролер відділення Лариса Мальована, 48 років. — У нас реєструвалися з сіл у радіусі 30 кілометрів. Маємо до 20 тисяч вкладників. Людям у черзі часто ставало зле — то одному, то іншому склянку води виносили.

За порядком пильнували троє правоохоронців. Помічник дільничного Михайло Клімчук, 22 роки, стояв у дверях і пропускав людей до приміщення:

— Неможливо було відчинити двері, аби людина зайшла. Я насилу пропустив вагітну. Спочатку медики відкачали літню жінку, а тут кажуть, ще одній людині погано. Уявіть: у черзі не хотіли розступитися, щоб занесли носилки! Мусили відпихати.

Святослав Кревський зайняв чергу о третій ночі. Коли приїхав до відділення, був уже п"ятим за списком. Тисячу гривень хотів отримати на кредит за новий автомобіль. Близько 10.00 чоловіка змістили на десяте місце.

— У тій черзі нібито якийсь скандал був, — говорить заступник головного лікаря Колківської райлікарні Галина Рабійчук, 60 років. — А цей чоловік спочатку з кимось посперечався, а потім насилу вийшов із черги й упав. За 10 хвилин помер.

Кревський 25 років працював головним лісничим. Із дружиною виховав двох дітей та трьох онуків. Донька Руслана, 38 років, прилетіла на похорон батька з Італії. Вона сім років працює там у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «У черзі до Ощадбанку знову померла людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути