Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 07:10

Три мільйони гривень виграв полтавець

Минулої неділі невідомий житель Полтави виграв у лотерею "Лото-Забава" 3 млн 75 тис. грн. До організатора лотереї "Молодьспортлото" за виграшем ще ніхто не звернувся.

Лотерейний білет "Лото-Забави" коштує 5 грн. Номер, на який випав джек-пот, — 1030350. Це найбільший виграш. У квітні 2004-го 3 млн грн виграв житель Карлівки.

50-річна Любов Найчук із Полтави в лютому минулого року виграла в "Лото-Забаву" 2,5 млн грн. Спочатку усім про це розповідала. Але після публікацій у пресі багато людей почали звертатися до жінки за фінансовою допомогою. Тепер із журналістами вона не спілкується — посилається на хворобу.

Гроші Любові Іванівні виплачували щомісяця протягом року. Першу крупну суму вона витратила на вставні зуби. Потім придбала будинок, автомобіль "таврію", дві квартири, офіс для бізнесу.

На час виграшу Найчук жила в приміському селі Гожули, працювала прибиральницею в гуртожитку училища. Тепер мешкає у квартирі в новобудові по вул. Жовтневій біля зупинки "Університет" у Полтаві.

Жінка з 23 років сама виховувала двох доньок. Старшій, її чоловіку і онуку купила 5-кімнатний будинок. Молодша Євгенія закінчила філологічний факультет Полтавського педуніверситету. Зараз навчається в аспірантурі університету ім. Шевченка в Києві.

Любов Найчук досі грає в лотерею.

Найбільший в Україні виграш — 15,2 млн грн. Його 14 квітня цього року виграв тернополянин у "Суперлото".

Зараз ви читаєте новину «Три мільйони гривень виграв полтавець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути