Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 07:05

Святослав Вакарчук просив не запитувати про політику

Благодійний концерт Святослава Вакарчука та групи "Океан Ельзи" у Харкові почався із запізненням на дві години. Музиканти виступили напередодні дня Святого Миколая, щоб зібрати гроші для хворих дітей харківських інтернатів.

У виставковій залі "Радмір Експохолл" зібралося майже 3,5 тис. людей. На другому поверсі за накритими столами чекають губернатор Арсен Аваков із дружиною Інною, заступники, місцеві бізнесмени, племінник президента Ярослав Ющенко з дружиною Катериною. На столах — віскі, вино, шампанське, осетрина, червона ікра й ананаси.

— Білети коштували від 80 гривень для звичайних глядачів. Для віпів більше — найдорожчий пішов за 100 тисяч гривень. Хто купив, таємниця, — усміхається губернатор Арсен Аваков.

Вакарчук на концерті вперше виконав пісню "Чуєш, мамо".

— Це звичайна солдатська історія: солдат пише листа мамі. Появу пісні я завдячую тепер вже колишньому міністрові оборони Анатолію Гриценку. Завдяки йому маємо мюзикл про українську армію, — розповів співак.

Виступ тривав півтори години. Пританцьовували навіть чиновники за столами.

— Від продажу квитків на концерт зібрали 500–700 тисяч гривень, ще точно не порахували. 200 тисяч підуть на виконання побажань, які діти-сироти відсилали в листах Святому Миколаю. А на решту купимо реанімаційне обладнання для обласної дитячої лікарні, — каже Арсен Аваков.

Після концерту Вакарчук просив у святий вечір не запитувати про політику, хоч щойно приїхав із Ради, де обрали новий Кабмін. Утім, сказав, що щасливий, бо його батько став міністром культури:

— Якщо такі люди стають міністрами, то значить, що ми рухаємося до Європи. Щоправда, сім"ї це не принесе багато радості. Там треба приносити жертви.

Поділився також, що з нового року планує почати роботу над новим проектом.

— Це буде не "Океан Ельзи", а щось зовсім інше. Ми самі не знаємо що.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук просив не запитувати про політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути