Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 02:45

Ступка більше не буде президентом

Український актор 69-річний Богдан Ступка йде з поста президента Київського міжнародного кінофестивалю. Він очолював його протягом двох років із дня створення.

— Мета мого життя — щоб українська культура була знана в усьому світі, — каже Богдан Ступка. — Йду, бо створюю новий міжнародний проект. Він вимагатиме багато креативних і організаційних зусиль. Творчому складу міжнародного кінофестивалю за короткий час  вдалося стати помітним і навіть привабливим для західних кінодіячів.

Уперше фестиваль відбувся торік у травні. Ступка був його ініціатором. У журі запросив своїх друзів — акторів і режисерів з Європи.

— Із Богданом Сельвестровичем працювали більш як п'ять років, — говорить генеральний продюсер кінофестивалю Федір Крат, 40 років. — Ніяких непорозумінь, сварок  не було. Він просто вирішив, що в іншому місці буде цікавіше. Сподіваюся, він нам хоча б допомагатиме. Призначимо нового президента. Хто це буде, не знаю. Створимо худраду з режисерів, сценаристів, акторів — і разом думатимемо, як зробити фестиваль цікавішим. У травні 2011-го він вийде вже в новому форматі.

Зараз ви читаєте новину «Ступка більше не буде президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути