середа, 06 лютого 2008 07:12

Самогубця зупинив столичне метро на сім хвилин

Учора о 9.43 житель Тернопільщини Віктор Леонідович Кудлійчук, 29 років, стрибнув під потяг на станції метро Університет.

— Прибиральниця на пероні бачила, що його від смерті врятував випадковий пасажир. Той ухопив самогубцю за куртку, коли він біг пероном у бік потяга, рвонув до себе. Утримати не вдалося — чоловік упав на рейки. Але машиніст помітив метушню, загальмував, — каже "ГПУ" Людмила Тугай, 60 років, продавчиня кіоску сувенірів на станції.

Кудлійчук упав між рейками, зверху наїхав перший вагон. Витягли чоловіка упродовж 7 хв. Від падіння він отримав кілька синців. Очевидці кажуть, був п"яний.

Метрополітенівці й охоронці станції відмовилися коментувати  чергову надзвичайну подію в підземці. Чергова на станції поїхала давати свідчення до міліції. Працівники метро кажуть, що після останніх випадків самогубств машиністи виїжджають на платформи станцій обережно.

Начальник метрополітену Петро Мірошников, 50 років, заявив днями: підземка зміниться, аби зменшити випадки самогубств.

— Ми хочемо зробити метро добрішим. Змінимо написи, застосуємо інші шрифти й кольори. До наказових написів додамо слово "будь ласка", — говорить Мірошников.

За його словами, у метрополітені вже змінили музику, що звучить під час підйому і спуску на ескалаторах.

21 січня на станції метро Вокзальна покінчив із життям 34-річний житель Кіровоградщини О. Чубах. 31 січня на станції Поштова площа хотів звести рахунки з життям волинянин Микола Грицай, 42 роки.

Зараз ви читаєте новину «Самогубця зупинив столичне метро на сім хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути