вівторок, 02 березня 2010 08:31

Родина Черновецького збирається за кордон

Родина Черновецького збирається за кордон

Родина столичного мера Леоніда Черновецького, 58 років, збирається виїжджати за кордон. Такі чутки обговорювали в п"ятницю, 26 лютого, депутати Київради на сесії.

— Зверніть увагу на послідовність дій родини мера. Перший крок — Леонід Михайлович продає через офшори власний банк. Капітал банку він наростив за півтора року мерства вдвічі. Ці гроші залишаються за кордоном, позбавивши киян надходжень у бюджет. Потім син мера складає з себе всі повноваження в раді та адміністрації, збирається від"їжджати. Дочка Христина вивезла прикрас на 4,5 мільйона євро. Це не що інше, як вивіз коштовностей через офшори. Нема сумніву, що родина Черновецьких планує виїжджати в ліпші краї, — каже Тетяна Меліхова, 55 років, голова фракції БЮТу в Київраді.

У п"ятницю народний депутат-"нунсівець" Кирило Куликов, 40 років, заявив журналістам, що першим виїде за кордон син мера Степан Черновецький, 31 рік. Він склав із себе повноваження депутата Київради, звільнився з посади радника мера.

— У мене є папери, що сім"я мера інвестує в нерухомість у канадському Ванкувері, Оттаві та їх околицях. Це готелі та квартири, в які вони почали вкладати кошти після продажу банку "Правекс", — каже Кирило Куликов.

З"явилися також чутки, що Степан Черновецький розлучається із дружиною. Син столичного мера це спростовує. Степан каже, що живе в Кончі-Заспі під Києвом і не має наміру залишати Україні.

Раніше, депутатка від блоку Кличка в Київраді Наталія Новак, 54 роки, розповідала "ГПУ", що Черновецькі мають маєтки в Канаді та США.

Зараз ви читаєте новину «Родина Черновецького збирається за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути