вівторок, 20 грудня 2016 05:45

Проїзд у маршрутках подорожчав на гривню

У грудні подорожчав проїзд у міських і приміських автобусах. У середньому — на 1 грн, на деяких маршрутах — на 2 грн.

Вартість квитка у маршрутці №180, яка курсує від просп. Свободи до вул. Милославської, зросла з 6 до 8 грн. У маршрутці №485, яка їде від станції метро Героїв Дніпра до просп. Маяковського — із 6 до 7 грн. Стало дорожче добиратися 192-ю маршруткою від метро Петрівка до вул. Милославської. За проїзд у ній беруть 6 грн замість 5. У 230-й із вул. Ірпінської до вул. Хрещатик — 5 замість 4 грн.

18 листопада на гривню подорожчав проїзд у маршрутках із міст Боярка, Буча й Ірпінь.

— Щомісяця витрачаю на ­дорогу 760 гривень, — розповідає 30-річна Вікторія Тарасенко. Живе в Ірпені, працює в Києві. Щодня на роботу добирається трьома видами транспорту — приміською маршруткою, метро і міським автобусом. — У приміській маршрутці проїзд подорожчав до 10 гривень. Але в салоні холодно, як і раніше. Людей набивається вщерть, бо інтервал руху зріс. У міській маршрутці плачу 5 гривень. Це старі "Богдани". Всередині все тріщить і гуде. Із заднього сидіння треба кричати водію про зупинку, бо не чує. Готова платити більше, але хочу їхати комфортно.

Перевізники пояснюють підняття цін подорожчанням ремонту та запчастин.

"Наш колектив із 750 осіб зобов'язується докладати максимум зусиль, щоб забезпечити гідний рівень обслуговування пасажирів. Оновлювати рухомий склад сучасними автобусами", — йдеться в оголошенні компанії-перевізника "Союз авто".

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у маршрутках подорожчав на гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути