пʼятниця, 29 жовтня 2010 00:58

Президент звільнить трьох міністрів

Президент звільнить трьох міністрів

В Адміністрації глави держави ходять чутки, що після місцевих виборів почнуться кадрові перестановки в уряді. Звільнять міністра вугільної промисловості Юрія Ященка та міністра транспорту Костянтина Єфименка.

На їхні місця прийдуть теперішні губернатори. Мінвугільпром очолить голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, Мінтранс — керівник Кримської автономії Василь Джарти. Колишній "бютівець" Сергій Буряк замінить на посаді міністра економіки Василя Цушка.

— Повернення таких людей, як Тулуб, тільки продемонструє те, що в Януковича відсутнє поняття "лава запасних". Тасується колода, у Кабміні з'являються одні й ті ж самі люди, — коментує політолог 57-річний Віктор Небоженко. — Незрозумілий основний малюнок рокіровок в уряді. Він не направлений ні на укріплення особистої влади президента, ні на модель реформаторського Кабміну. Кадрова структура, яка склалася, не принесла економічного успіху. Азаров робить останні відчайдушні зусилля, намагаючись показати, що справа не в прем'єр-міністрі, а в поганих міністрах. Можливо, так воно і є. Ми ж цього не знаємо.

Юрія Ященка президент ще у травні обіцяв звільнити. Проте він до цього часу працює.

Зараз ви читаєте новину «Президент звільнить трьох міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути