четвер, 28 жовтня 2010 14:13

Алієв привіз Януковичу більше нафти (ФОТО)
12

У Києві відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України Віктора Януковича та президента Азербайджану Ільхама Алієва.

Військовий оркестр виконав державні гімни України та Азербайджану, лідери країн обійшли стрій воїнів почесної варти.

Глави держав прибули до Адміністрації президента після спільного покладання вінків до Могили Невідомого солдата на площі Слави у Києві та участі у церемонії вшанування пам'яті жертв Голодоморів в Україні.

Після цього в АП розпочалася зустріч Януковича та Алієва у форматі "віч-на-віч".

Після її завершення відбулося ІІ засідання Ради президентів України та Азербайджанської Республіки, після якого заплановано підписання двосторонніх документів.

Сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, зокрема, співпрацю в паливно-енергетичній сфері і обмінялись люб'язностями.

Алієв зазначив, що дуже задоволений тим, як енергетичний блок позитивно впливає на обсяг товарообігу між країнами. За його словами, регіональне співробітництво Каспійсько-Чорноморського басейну неможливе без особливої ролі України і Азербайджану. Алієв також повідомив, що його країна планує збільшити обсяги поставок нафти в Україну.

У свою чергу Янукович висловив сподівання, що під час сьогоднішнього засідання Київрада ухвалить рішення про присвоєння імені колишнього президента Азербайджану Гейдара Алієва одному зі столичних скверів. Після цього столична міськрада прийняла відповідне рішення. Назву отримала безіменна площа на вул. Глибочицькій, 20-22.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Алієв привіз Януковичу більше нафти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути