Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 18:02

Помер народний депутат Валерій Букаєв

 

Тиждень не дожив до 33-річчя народний депутат від Партії регіонів Валерій Букаєв. Хворів на рак. Лікувався в Німеччині, там і помер. Сьогодні, у вівторок, чоловіка поховають у Луганську. Без батька залишилися двоє дітей — 10-річний Данило та Марія, 6 років.

Народним депутатом Букаєв став 2007-го. У парламент пройшов за N101 від виборчого списку Партії регіонів. До цього його обирали депутатом Луганської облради.

Букаєва вважали одним із найвпливовіших бізнесменів Луганщини. Він торгував нафтопродуктами й обладнанням для шахт. Із 2006-го очолював наглядову раду "Партнер-Банку", був президентом Луганського футбольного клубу "Зоря".

Місяць тому Валерій Букаєв дав останнє інтерв"ю. Обіцяв ходити на всі ігри клубу й докласти максимум зусиль, щоб футболісти не відчули кризи.

У липні 2008-го деякі засоби масової інформації помилково опублікували замітки, що Букаєв помер. Тоді він саме лікувався від раку в Німеччині.

— От рік тому журналісти хотіли штучно "витягти" якусь сенсацію й накликали біду — надрукували, що Валерій помер. Як думаєте, приємно людині почути чи прочитати про власну смерть? — каже В"ячеслав Литвинов, 59 років, керівник секретаріату Луганської обласної організації Партії регіонів. — Останнім часом Валерій постійно перебував у лікарні. Шкода його. Був порядним як товариш, як професіонал, ніколи друга не підвів би. Нормальний, цивілізований був мужик. Футбол дуже любив, тому й став президентом клубу.

Зараз ви читаєте новину «Помер народний депутат Валерій Букаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути