Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2008 07:04

Після зустрічі з інопланетянами Ігор Березюк відкриє музей НЛО

Автор: фото: УНІАН
  Художник, композитор і поет Ігор Березюк поряд із фігурою інопланетянина, що стоятиме в харківському музеї НЛО
Художник, композитор і поет Ігор Березюк поряд із фігурою інопланетянина, що стоятиме в харківському музеї НЛО

Уже місяць над фігурами майбутнього музею НЛО в Харкові працює художник, композитор і поет Ігор Березюк, 42 роки. Має три готові: 4-метрового андроїда, 1,5-метрового сріблястого ареодзе — чоловічка з витягнутим обличчям і великими очима та зеленого інсекцитоїда з квітами в руках.

Вони стоять у холі планетарію. Над ними мерехтить різнокольоровими вогнями тарілка, яку художник зробив із двох парасоль. Створити музей НЛО його запросила директор планетарію Галина Железняк, 36 років, уфолог, філософ, автор книжок про аномальні явища.

—Людина, що побуває тут, повинна зрозуміти, що зі Всесвіту на неї дивляться з надією, —розповідає Ігор Березюк. —Прийшов час, і їх потрібно знати в обличчя. Це важливо і в сенсі планетної безпеки. Треба шукати своїх або остерігатися агресивних інопланетян-бандитів.

Березюк розповідає, що зустрічався з інопланетянами тричі. Вперше —на початку 1990-х, коли подорожував до тайги.

—То було як видіння, осяяння. Мені наче щось відкрилося. Я йшов навмання і якось вийшов, куди мені треба. Зустрів у тайзі людину, яка направила на вірний шлях, —згадує художник. —По тому все в житті змінилося: з"явилися гроші, я почав виставляти свої картини, їздити по концертах по всій країні. До того заробляв гроші, граючи на гітарі в метро.

Вдруге наприкінці 1990-х у районі Мерефи під Харковом Березюк спостерігав сферичні кола на траві, які залишили нічні візитери. Третя зустріч відбулася два роки тому, перед джазовим фестивалем у Коктебелі.

—Багато вогників низкою кружляли над морем. На них дивилися тисячі людей. Це відбувалося так довго, години зо дві, що люди стомилися фотографувати та розглядати їх, —каже Березюк.

У музеї НЛО, крім рукотворних образів інопланетян, буде експозиція документальних свідоцтв візитів інопланетних істот. Матеріали харківських дослідників: зразки ґрунту, каміння, фотографії кіл на полях. Один з експонатів —уламок тіла, який у 1990 роках упав у Богодухівському районі.

—За повідомленнями очевидців, вони спостерігали яскравий вогонь, тіло, що вдарилося об поверхню землі, утворивши 15-метровий кратер, —розповідає Галина Железняк. —Вчені університету ім. Каразіна привезли уламки тіла і стверджують, що воно створене не природою.

Відкриття музею НЛО намічено на 23 березня, міжнародний День планетаріїв. Вхід до нього коштуватиме від 5 до 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Після зустрічі з інопланетянами Ігор Березюк відкриє музей НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути