Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 07:11

Пільговий проїзд студентів продовжили на літо

Із 28 червня по 28 серпня студенти щорічно матимуть пільги на проїзд. Відповідний указ у вівторок підписав президент Віктор Ющенко, 53 роки.

Глава держави скасував постанову Кабінету міністрів, за якою в літній період пільговий проїзд студентів у міському, приміському, міжміському автомобільному та залізничному пасажирському транспорті відміняли.

Президент вважає таке обмеження порушенням закону "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні". Де учням та студентам денної форми навчання держава гарантує пільговий проїзд цілий рік.

У прес-службі "Укрзалізниці" запевнили: якщо указ вступить в дію, його виконуватимуть. Студентство такому введенню радіє, але остерігається, що до кінця навчального року наказ можуть відмінити.

— Перед виборами всі люблять роздавати купу гарних обіцянок, у тому числі й законів, — каже 27-річний студент Києво-Могилянської академії Микола Воронін. — Улітку й побачимо, чи доживе до того часу наказ Віктора Андрійовича.

Зараз ви читаєте новину «Пільговий проїзд студентів продовжили на літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути