Ексклюзиви
вівторок, 02 червня 2009 07:11

Підліток випав із маршрутки

У центрі міста Лебедин Сумської області минулої середи по обіді 12-річний Владислав випав на ходу із маршрутного таксі.

Хлопець із товаришем поверталися додому автобусом зі школи. Підлітки поступилися місцем літнім жінкам, стояли в глибині салону маршрутки. Поручнів не було, тому оперлися на задні запасні двері. Вони раптом відчинилися. Друг Владислава встиг втриматися за сидіння. Хлопець випав на вулицю.

Із місця аварії його привезли "швидкою" до Лебединської райлікарні. Але через дві години доправили до реанімації нейрохірургії Сумської обласної лікарні.

— У хлопчика була відкрита черепно-мозкова травма, перелом полично-височної частини, забій головного мозку. Дитина була при свідомості, але заторможена. Хлопець погано говорив, недочував на одне вухо. У лікарні він пролежить із місяць, — розповідає "ГПУ" головний лікар Лебединської лікарні Галина Іваненко, 55 років.

Олена Чиж, 24 роки, з управління ДАІ Сумської області, каже, інспектори перевіряють технічну справність маршрутки та всі дані водія. З"ясовують, чому відчинилися двері. Поки що не вирішили, чи порушуватимуть кримінальну справу. Маршруткою керував 49-річний місцевий житель.

Зараз ви читаєте новину «Підліток випав із маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути