Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 00:00

Пес тиждень жив без їжі й води

Щонайменше тиждень на балконі другого поверху Петровського Полтавського кадетського корпусу на вул. Жовтневій, 42 жив сірий собака. 22 серпня тварину зняли члени організації "Центр захисту живої природи "Юний європеєць".

— Щодня вигулюю там свого пса. Чую, плаче та плаче якийсь собака на балконі. Нікому не потрібен, — розказує 57-річна Ірина Алькова. — Шкода стало, подзвонила рятувальникам — ті не захотіли їхати. Тоді в міську раду звернулася. Пообіцяли допомогти.

Собака, коли зняли, не ставав на ноги, був худий.

— Це — кобель, помісь німецької вівчарки та ротвейлера. Страшний кволий лежав. Купили курячих голів, моментально ковтнув, — розповідає директор організації Майя Матвеєва. — Очі повні сліз. Син забрав собаку до нас додому. Прив'язали біля хати. Видно, що пса там спеціально лишили. Бо був не прив'язаний, але не втік. Мабуть, хазяїн наказав чекати. Думаєм, жив у квартирі, любить прогулянки по вулиці. Навіть у туалет ходить тільки там. У сім'ї з дитиною, лащиться до малих.

Собаці шукають нового господаря.

— До одних уже возила. Хотіли поселити в будку, де вже дві тварини здохли. Буду шукати тільки гарних хазяїв, щоб собака двічі не пережив зраду, — каже Ірина Алькова.

Зараз ви читаєте новину «Пес тиждень жив без їжі й води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути