пʼятниця, 27 липня 2012 07:30

"Перці" заспівали в динамівських футболках

У середу о 19.00 на столичному стадіоні "Олімпійський" американський рок-гурт  "Ред хот чілі пепперз" відіграв концерт у рамках світового турне. Присвятили його виходу 10-го альбому "Я з тобою". Це був перший виступ музикантів в Україні. Колектив існує 29 років.

— Друзья, давайте пиво допьем, а то придется оставить, — каже пузатий чоловік своїй компанії. Біля входу на стадіон охорона перевіряє сумки відвідувачів. Усі напої в пляшках просять викинути у смітники, які стоять поряд. Дві львів'янки тут чекають на подругу.

— Я просто люблю рок, — каже Марія Осмоловська, 24 роки. — Буде класне шоу. Від них варто чекати будь-яких хохм. Можуть голими на сцену вискочити. Ми взяли найдешевші квитки, за 200 грн. Це нормальна ціна, щоб побачити світове шоу. У фан-зоні буде дорожче — 800 грн.  Зустріли тут багатьох знайомих зі Львова, які спеціально приїхали.

Перед виходом "перців"на сцену 2 год. триває музичний розігрів. Спеціально для цього з Великобританії приїхали гурти "Кесебіен" і "Зе Вексінз". У цей час публіка стоїть у довгих чергах за пивом. Його продають у наметах на полі. За банку просять 18 грн. О 21.00 з'являються американці. 2 год. виконують переважно старі хіти. У фан-зоні тісно, бокові сектори порожні. На концерт прийшли близько 20 тис. людей. На біс музиканти виходять у футболках київського "Динамо", чим зривають овації. З 23.00 до 00.00 найближчі станції метро Олімпійська та Палац спорту закрили для уникнення тисняви.

Зараз ви читаєте новину «"Перці" заспівали в динамівських футболках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути