четвер, 10 травня 2007 07:08

Пасажирам "Столичного експреса" виплатять по 300 гривень

Компенсацію у 300 грн отримає кожен пасажир "Столичного експреса" Дніпропетровськ — Київ, який зійшов із рейок біля станції Росава в Кагарлицькому районі на Київщині. Отримати гроші можна буде з 10 травня. Про це сказав заступник Генерального директора "Укрзалізниці" Анатолій Слободян.

Пасажирам потрібно звернутися у приймальню Центрального залізничного вокзалу. При собі мати паспорт та квиток.

Аварія "Столичного експреса" сталася минулої середи о 22.19. У поїзді їхали 510 пасажирів. Трьох госпіталізували — 11-річного хлопчика з травмою живота, чоловіка зі струсом мозку, жінку із пошкодженням нирки. Решту людей електричкою відправили у Київ.

В "Укрзалізниці" кажуть, що аварію потяга хтось добре спланував. Мовляв, злочинець добре знає механізм роботи стрілок і намагався спрямувати експрес на колію, де стояла переповнена електричка.

Київ–Дніпропетровськ запустили 2003 року. Відстань 537 км він долає за 5 год. 45 хв. Квитки коштують 40–65 грн.

Міністр транспорту та зв"язку Микола Рудьковський заявив, що аварія "Столичного експреса" — терористичний акт. Він пов"язує це з політичними подіями в Україні.

Ще одна стрілка виявилася заблокованою о 1.30 ночі на станції Любенці Стрийського району Львівщини 8 травня. Про це сказали у прес-службі "Укрзалізниці". Працівникам станції вдалося відремонтувати перемикач та не допустити аварії.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирам "Столичного експреса" виплатять по 300 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути