вівторок, 25 червня 2019 00:45

Олександр Комарніцький помер після сутички з поліцейським

24 червня член партії "Громадянська позиція" 47-річний Олександр Комарніцький помер у лікарні. 12 днів перебував у комі після сутички з поліцейським у Вінниці.

— Зупинилося серце чудової людини, палкого патріота України Олександра Комарніцького. Трагедія, яка червневого вечора сталася на вулиці нашого міста, — каже голова Вінницької обласної організації партії Сергій Гайструк, 60 років. — Поліція, яка повинна охороняти спокій і мирне життя громадян — побила Сашу до стану, який став смертельний. За що? Тільки за те, що відмовився свідчити про те, про що не мав уявлення і за що не дозволяло його мудре сумління.

11 червня у Вінниці поліцейський попросив Комарніцького стати понятим нібито у справі про вилучення в когось зброї. Той відмовився. Після цього між чоловіками сталася словесна перепалка, правоохоронець штовхнув політика. Комарніцький упав, ударився головою та знепритомнів.

— Олександр відмовився, бо не мав до того жодного стосунку й поспішав додому за годину до півночі. Поліцейські кажуть, нібито він їм погрожував і хотів побити. Не вірю. Знаю Олександра добре. Він був і делегатом з'їзду партії — спокійна відповідальна людина, — говорить лідер партії Анатолій Гриценко, 61 рік.

Голова Нацполіції 47-річний Сергій Князєв відсторонив від посади чотирьох начальників обласної поліції. Причетному до вбивства правоохоронцю обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Комарніцький помер після сутички з поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути