вівторок, 14 листопада 2017 07:15

Невідомий звір убиває кролів

Невідома істота вбиває кролів у селі Погарисько Жовківського району на Львівщині. За останні 10 днів знищила тварин у 12 господарствах.

— В одних задушила й випила кров із 40 кролів, в других загинули майже 20 тварин. У мене істота вбила шість кролів, — говорить жителька села Галина Дмитрівна, 60 років. — На шиї залишилися три отвори від зубів. Звір залишає два отвори. Тому не можу зрозуміти, що то нападає. Вночі виходила у двір, то бачила, як в кущі поскакало щось схоже на облізлу собаку. Але передні лапи коротші, як у кенгуру.

Люди встановлюють у дворах освітлення, що реагує на рух.

— У кого такі лампи стояли — в тих нічого не подушило, — продовжує Галина Дмитрівна. — Можна ще камери поставити, але то дорого. Треба лякати істоту, бо самих кролів сховати неможливо. Звір пробирається крізь клітки. Відчиняє дверцята.

Востаннє подібні напади були в Тернопільській області в липні 2016-го. Невідома тварина забирала гусей, кролів і курей. Випивала з них кров. Жителі села Шманьківчики Чортківського району впіймали звіра. Був схожий на лиса. У народі його назвали чупакаброю.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий звір убиває кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути