вівторок, 30 жовтня 2012 05:15

Покарали за неправдиве повідомлення про замінування

Автор: Малюнок: Володимир Казаневський
 

Три роки ув'язнення і штраф понад 26 тис. грн присудив Лубенський міськрайсуд Полтавської області 19-річній жительці Великобагачанського району. Вона торік у листопаді неправдиво повідомила міліції про замінування будинку на столичній вул. Володимирській. Також брехала про вибухівку на залізничних вокзалах Житомира, Дніпропетровська та Сімферополя.

27 жовтня в небі над Харківщиною священики відслужили молебень з іконами Озерянської та Піщанської Божої Матері — берегині краю. У літаку "Як-40" пробули в повітрі 1 год. 20 хв. Облетіли область на висоті близько 2,5 км.

Умови для фізичного виховання дітей відповідають гігієнічним вимогам тільки у 3048 загальноосвітніх закладах країни. Це 15% загальної кількості, повідомляє голова Наукового товариства гігієністів України Андрій Сердюк. Частково дотримуються стандартів  65% закладів — 13 208, зовсім не виконують — у кожній п'ятій школі, ліцеї та гімназії. Усього в Україні 20 321 загальноосвітній заклад.

Зараз ви читаєте новину «Покарали за неправдиве повідомлення про замінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути