вівторок, 05 квітня 2011 02:30

Надія Маловичко стала мільйонеркою

  Надія Маловичко отримує сертифікат на один мільйон гривень від ведучих ”Лото Забави”. Виграшний білет їй подарувала невістка
Надія Маловичко отримує сертифікат на один мільйон гривень від ведучих ”Лото Забави”. Виграшний білет їй подарувала невістка

В історії лотереї "Лото Забава" визначили 85-го переможця. 1 млн грн виграла 62-річна Надія Маловичко з Київської області.

Поздоровлення і грошовий сертифікат переможниця отримала у телестудії "Лото Забави" у неділю. Надія Миколаївна сяяла від щастя, чоловіки у телестудії робили їй багато компліментів.

— Мільйон здатний прикрасити будь-яку жінку, — пожартувала переможниця.

Надія Маловичко народилася у Херсоні. Працювала викладачем радіоелектроніки у профтехучилищі. Згодом переїхала до сина на Київщину. Живе з ним три роки. Допомагає виховувати онуку.

В лотерею грає давно. Виграшний білет купила невістка Ольга. Подарувала свекрусі зі словами: "Беріть, мамо, і обов'язково вигравайте".

— Я за гороскопом Рак, а Ольга — Водолій. Раки виграють дуже рідко. Водоліям, навпаки, вдача посміхається часто. Я купила один білет, а Оля подарувала 10. З них один виявився виграшним, — каже Надія Миколаївна.

Від початку року за допомогою "Лото Забави" втретє визначили власника мільйона гривень. За підрахунками організаторів лотереї, щомісяця один учасник гри отримує такий виграш. Торік завдяки "Лото Забаві" мільйонерами стали 19 гравців.

Цього тижня "Лото Забава" проводить розіграш найбільшого у своїй історії джек-поту — 8 млн грн. Подібні суми виставляли лише двічі. Обидві торік. Щоразу джек-пот зривали за першого розіграшу. Через це організатори відзначають неабияку активність гравців.

Доля багатомільйонного призу може вирішитися найближчої неділі протягом розіграшу 609-го тиражу "Лото Забави". Усе з'ясують під час ранкової трансляції гри в ефірі каналу "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Надія Маловичко стала мільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути